Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

SAFIER ADVIES

VVE-BEHEER

U wenst een goed functionerende Vereniging van Eigenaars (VvE)? Een VvE die u veel werk uit handen kan nemen en wat gunstig kan zijn voor de verkoop van uw woning. Een VvE die niet elk wiel opnieuw hoeft uit te vinden, omdat de nodige kennis en ervaring aanwezig zijn. Een goed functionerende VvE dus, waarvan u veel plezier en weinig zorgen hebt.

Safier Advies kan veel voor u betekenen. Met de dienst vve-beheer van Safier Advies geeft u het vve-beheer uit handen aan onze ervaren deskundigen. U haalt kennis, ervaring en noodzakelijke deskundigheid in huis. We kunnen daarbij vrijwel alle praktische zaken voor u regelen.

Met de expertise van de Safier Advies weet u zeker dat uw vve professioneel en zo zorgeloos mogelijk zal functioneren.

SAMENWERKING

Voor het goed besturen van een vve is een prettige verstandhouding tussen de eigenaren, het bestuur van de vve en de beheerder nodig. Optimaal beheer vraagt, naast een hechte samenwerking, ook om korte communicatielijnen. Daarom krijgt u bij ons te maken met één accountmanager, ondersteund door een vaste technisch manager en een efficiënte financiële- en secretariële afdeling . Deze mensen dragen zorg voor de volgende diensten.

ADMINISTRATIEF BEHEER

Safier Advies verzorgt de ledenadministratie van de vve en verstrekt - op aanvraag - informatie aan derden. Onze beheerder bereidt de jaarlijkse ledenvergadering voor, schrijft deze uit en stelt het verslag op.

FINANCIEEL BEHEER

Onze financiële ondersteuning bestaat onder meer uit:

  • het verrichten van alle betalingen
  • het innen van de vve-bijdragen
  • het boeken van alle afschriften
  • het opstellen van het financieel jaarverslag, dat bestaat uit een balans, de exploitatierekening en een begroting

TECHNISCH BEHEER, MEERJARENPLAN EN SERVICEDESK

Onder supervisie van onze opzichter wordt het onderhoud en het meerjarenplan opgesteld, uitgevoerd en vervolgens gecontroleerd. Spoedeisende onderhoudsklachten kunnen ook buiten kantooruren gemeld worden op onze speciale onderhoudslijn.

ADVISERING SPLITSINGSAKTE EN HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Indien nodig kunnen wij u ook adviseren bij het opstellen en/of wijzigen van de splitsingsakte en zorgen wij voor de administratieve afhandeling en het passeren van de akte bij de notaris. Ook met het up-to-date houden van het Huishoudelijk Reglement kunnen wij u van dienst zijn.

VVE WET- EN REGELGEVING

Regelmatig zijn er wetswijzigingen of worden er nieuwe wetten aangenomen die van invloed zijn op de vve’s. Zo moet de vve bij de Kamer van Koophandel zijn ingeschreven en is een reservefonds verplicht.

Wilt u weten wat wij voor uw vereniging van eigenaars kunnen betekenen? Neem voor een oriënterend gesprek contact op met onze adviseur.