Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

SAFIER ADVIES

UITZONDERLIJK WONEN

Welkom bij Safier Makelaardij

 

 

De makelaars en andere teamleden van Safier Makelaardij begrijpen wat er allemaal op u afkomt bij het verkopen van uw huis. Wij ontzorgen u en bieden een heldere en doortastende verkoopstrategie.

 

VERKOOP

De makelaars en andere teamleden van Safier Makelaardij begrijpen wat er allemaal op u afkomt bij het verkopen van uw huis. Wij ontzorgen u en bieden een heldere en doortastende verkoopstrategie

Door jarenlange ervaring met de verkoop van uitzonderlijke huizen, weten wij wat kopers beweegt. Naast ons lokale en regionale netwerk bieden wij als onafhankelijke makelaar ook een landelijk netwerk. Zo behartigen wij uw belang maximaal.

Samen met u bepalen wij een verkoopstrategie op maat. Onderlinge afspraken worden schriftelijk aan u weergegeven. Tijdens onze samenwerking mag u van ons inspiratie, activiteit, flair en doortastendheid verwachten. Wij zijn er voor u.

Door ons specialistische lokale en regionale kennis weten wij daadwerkelijk sneller uw koper te vinden. Wij kennen de markt.

Marketing- en internetkansen

De woningmarkt innoveert zich voortdurend. Internet, mobiel gebruik en social media zijn geen nieuwigheden meer. Het zijn vaste elementen waar we invulling aan geven bij de presentatie van uw huis. Wij zorgen dat uw huis gezien wordt dáár waar uw doelgroep is. Dat kan zijn op huizenwebsites en social media, maar ook middels een evenement. Doelgericht en op maat; zo bepalen we samen met u de juiste verkoopstrategie.

 

Wilt u meer informatie ? Neem dan contact met ons op.