Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

SAFIER ADVIES

UITZONDERLIJK WONEN

Welkom bij Safier Makelaardij

 

 

Safier Makelaardij vindt niet alleen het juiste huis voor u, maar zorgt ook dat u een weloverwogen aankoop doet. Met een mix van gedegen marktkennis en jarenlange ervaring begeleiden we u bij alle facetten van een aankoop

 

AANKOOP

Safier Makelaardij vindt niet alleen het juiste huis voor u, maar zorgt ook dat u een weloverwogen aankoop doet. Met een mix van gedegen marktkennis en jarenlange ervaring begeleiden we u bij alle facetten van een aankoop. Van wensinventarisatie tot uiteindelijk een geslaagde koop. Zo begeleiden we u professioneel naar uw nieuwe huis.

Schrijf u vrijblijvend bij ons in als woningzoeker en ontvang meer informatie over onze verschillende vormen van zoekersbegeleiding.

Heeft u zelf het juiste huis gevonden en wilt u gerichte begeleiding bij de aankoop van uw nieuwe huis? Daarvoor hebben wij dienstverlening op maat, bel of mail ons voor de mogelijkheden. Voor expats hebben wij tevens gerichte dienstverlening indien u in het buitenland verblijft. Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze diverse mogelijkheden van zoekers- en aankoopbegeleiding.?

 

Wilt u meer informatie ? Neem dan contact met ons op.